Lediga Tjänster

Det krävs att du som personlig assistent är trygg i dig själv, lyhörd, flexibel samt är ödmjuk och har ett genuint engagemang för ditt arbete. Arbetet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet. Du ska vara ansvarsfull och snabbtänkt i olika vardagliga situationer samt vara initiativrik och självständig.
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom personlig assistans, psykiatri, hälso- och sjukvård, hemtjänst, gruppboende el dyl.

Just nu söker vi

Personliga assistenter till en vuxen man i Örebro:

Vi söker dels en personlig assistent för anställning på heltid och dels personliga assistenter för anställning vid behov.

Någon form av akademisk erfarenhet eller bakgrund är ett plus för heltidstjänsten och som extrapersonal passar det utmärkt om du är studerande och blivande socionom, beteendevetare och liknande som ser detta som ett bra tillfälle att arbeta extra eller vid behov.  Arbetet är mestadels förlagt till vardagar men du som söker ska vara flexibel och kunna även arbeta under kvällar och helger men även med kort framförhållning vid behov pga sjukdom o dyl.

Ange referensnr PM1702 i mailets ämnesrad!

Läs mer om tjänsten…

 

Personliga assistenter till ung kvinna i Örebro

Vi söker personlig assistenter för anställning vid behov som vikarier vid sjukdom o dyl till en ung rullstolsburen kvinna. Barn och djur finns i hemmet. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och består i personlig assistans i och utanför hemmet; matlagning, städning, fritidsaktiviteter med mera.

Du ska vara flexibel och kunna arbeta såväl dagtid som under kvällar och helger och med kort framförhållning vid behov pga sjukdom o dyl.

Ange referensnr VR1702 i mailets ämnesrad!

 


 

Välkommen med din ansökan som du skickar i form av ett CV och personligt brev via E-mail till
jobb@bra-assistans.se

Glöm inte ange ref.nr i mailets ämnesrad!!

Kontakta oss

Bra Assistans i Örebro AB
Box 61
701 41 Örebro

info@bra-assistans.se
019 - 10 25 75 tel
019 - 10 25 76 fax