Lediga Tjänster

Det krävs att du som personlig assistent är trygg i dig själv, lyhörd, flexibel samt är ödmjuk och har ett genuint engagemang för ditt arbete. Arbetet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet. Du ska vara ansvarsfull och snabbtänkt i olika vardagliga situationer samt vara initiativrik och självständig.
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom personlig assistans, psykiatri, hälso- och sjukvård, hemtjänst, gruppboende el dyl.

 

Just nu söker vi

Personliga assistenter sökes till Järfälla!

Vi söker nu 1 personlig assistent för anställning på ca 80% som vill medverka till ett meningsfullt liv för en 25-årig man i Järfälla. Rullande schema dag, kväll och helg.
Anställningen är ett vikariat på ca 8 månader med start i januari 2018.
Du ska ha arbetsglädje och vara initiativrik, tycka om musik och ha hjärtat på rätta stället. Vara rak i kommunikationen och ärlig. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och innebär personlig assistans i och utanför hemmet, personlig hygien, matlagning, städning, fritidsaktiviteter.
Körkort är meriterande.

Ange referensnr BE1710 i mailets ämnesrad!

Läs mer om tjänsten…

 

Sugen på att jobba extra? Personlig assistent sökes i Uddevalla kommun!

Nu söker vi dig som är djurvän och sugen på att extra vid behov som personlig assistent, hos en levnadsglad ryggmärgsskadad man i 40-årsåldern. Du kanske behöver komplettera upp din nuvarande sysselsättning med att hoppa in som vikarie vid ordinarie assistents sjukdom och ledigheter, både enstaka pass och längre ledigheter.
Du ska vara flexibel och kunna arbeta såväl dagtid som under kvällar och helger och med kort framförhållning vid behov pga sjukdom o dyl.
Lyft förekommer så du behöver vara normalstark. Det är också viktigt att du har körkort och bil för att kunna ta dig till och från brukarens hem som kommer vara den arbetsplats du arbetar på eller utgår från och allmänna kommunikationer dit saknas.

Ange referensnr OK1710 i mailets ämnesrad!

Läs mer om tjänsten…

 

Vill du göra skillnad? Personlig assistent sökes i Västerås!

Nu söker vi dig som är djurvän och sugen på att jobba 50-75% som personlig assistent, hos en levnadsglad rullstolsburen kvinna i 55-årsåldern. Vi söker även dig som vill finnas som timvikarie och kan hoppa in vid sjukdom, ledigheter mm. Att jobba som personlig assistent hos denna kvinna är ett roligt och varierande arbete där du får möjlighet att vara både ute och inne. Som personlig assistent är du en förlängd del av henne. Det kräver att du är lyhörd, har förmåga att ta egna initiativ, är självgående och att kan kommunicera rakt, tydligt och ärligt. Du behöver både kunna vara social, ha ”skinn på näsan” och samtidigt finnas till hands i bakgrunden när det behövs! Det är en fördel om du arbetat med lyft innan. Det är också viktigt att du har körkort och bil för att kunna ta dig till och från brukarens hem som kommer vara den arbetsplats du arbetar på eller utgår från och allmänna kommunikationer dit saknas. Det är därför också en merit om du är bosatt i Skultuna med omnejd.

Ange referensnr AK1710 i mailets ämnesrad!

Läs mer om tjänsten…

 

Söker du extrajobb som Personlig assistent på Öland?

Vi söker en personlig assistent för anställning som vikarie vid behov och som vill medverka till ett meningsfullt liv för en 20-årig rullstolsburen kille på Öland. Du ska vara djurvän, ha arbetsglädje och vara initiativrik, tycka om data-/tv-spel och musik och ha hjärtat på rätta stället. Vara rak i kommunikationen och ärlig. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och innebär personlig assistans i och utanför hemmet, personlig hygien, matlagning, städning, fritidsaktiviteter. Körkort är meriterande.

Ange referensnr SF1710 i mailets ämnesrad!

Läs mer om tjänsten…

 


 

Välkommen med din ansökan som du skickar i form av ett CV och personligt brev via E-mail till
jobb@bra-assistans.se

Glöm inte ange ref.nr i mailets ämnesrad!!