Special Olympics Games i Göteborg!

7 jun, 2016 av     Postad under: Aktuellt

IMG_1709I helgen avgjordes special olympics i Göteborg. Special Olympics (SO) Games är en idrottstävling som erbjuds till alla personer med utvecklingsstörning som är aktiva i en förening. Tävlingen är en del av projektet Special Olympics i särskolan. Ledorden för Special Olympics Games är: tillgänglighet, glädje och proffsighet!
Spelen innehöll flera olika idrotter. Fotboll, innebandy, handboll, bowling, simning, friidrott, judo och konståkning. Där Bra Assistans Robin Boisen var med i fotbollen tillsammans med hans lag från Sundbyberg.

IMG_1710 - kopia”Sumpan” Visade storform i inledningen av turneringen och efter de två första matcherna hade laget en målskillnad på 10-0 (5-0), (5-0) Detta var bara början. Sundbyberg gick som tåget i turneringen och var till slut framme i final. Väl i finalen så var laget bättre än någonsin.

-Vi gör en extremt bra första halvlek i finalen, berättar tränaren Peter Boisen.
– I andra halvlek blir laget lite bekväma och slutar jobba hem vilket skapar lite irritation i laget. Vi har enormt många vinnarskallar i laget, fortsätter Peter.

IMG_1717Sundbyberg vann till slut finalen med tennis siffrorna 6-1

Robin själv är nöjd med sin insats överlag. Det var en match Robin inte var helt nöjd med. Men med flera gjorda mål så var han en högst bidragande orsak till Sundbybergs seger i Special Olympics.

Vi på Bra Assistans vill gratulera Peter, Robin och hela Sundbyberg till segern och vi är extremt stolta och glada över att Robin är med oss i Bra Assistans!

 

 

Har du några frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss.