Stockholm Paragames!

5 Dec, 2014 av     Postad under: Aktuellt

Micke Fredriksson2Under Allahelgonahelgen var Stockholm Paragames i Eriksdahlsbadet! Simmare från hela norden tävlade och däribland några av våra kunder. Vi gratulerar stolt Mikael Fredriksson och Björn Erkus till deras prestationer!

Mikaels kommenterar:

”Mina resultat i sig är inte så märkvärdiga. Jag var en halv sekund ifrån person bästa på 50 och 100 frisim och på 50 rygg simmade jag lite fortare än jag gjorde på EM i somras men är inte alls på den nivån jag vill vara på ryggsim. Men 50 och 100 frisim var helt enligt planen och jag ska vara i toppform på VM nästa år. Så jag ska fortsätta på den inslagna vägen. Jag vet vad jag ska träna på för att vara med i toppen på VM nästa år.”

Har du några frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss.